New Years Resolutions?


 • skylle ansiktet mitt med kaldt vann om morningen, våkne mer
 • Ikke stresse over ting som ikke kan gjøres noe med uansett
 • tørre å bruke mer rød leppestift
 • bli flinkere til å påføre dipliner
 • finne enda mer god musikk 
 • være mer aktiv, ikke nødvendigvis trene mer, men bli litt mer aktiv


tumblr; ineph.tumblr.com

 • bruk naturen for det den er verdt, enten når det gjelder å nyte roen, eller å fotografere
 • angående fotografi; bli flinkere til å bruke kameraet mer, utforske mer med det
 • holde rommet ryddig, og hodet likemed
 • gå ut av videregående med karakterer jeg kan se meg fornøyd med
 • komme inn på skole i Storbritannia, flytte et år til den britiske øya
 • kanskje få meg en eller flere tatovering(er) i løpet av 2014
 • Reise, oppleve, nyte, minnes

 

Hva er dine? 

 

0 kommentarer
02.01.2014

2014


I morgen er det siste dagen i 2013. Vi feirer det gamle året og innvier det nyet med fest og fyrverkeri. Hvert år. Hvert år sier vi også at 2014 skal bli et bedre år, vårt år. Jeg synes 2013 har vært et spesielt år, på godt og vondt, men mest på godt. Jeg fikk min første jobb i starten av året, reiste like etterpå en weekendtur til Praha, måneden etterpå fikk jeg billappen. Så dro mitt mk-trinn på Amandusfestivalen i Lillehammer, etter hvert kom sommeren, og da reiste jeg med familien til Tunisia og min aller første utenlandsreise uten foreldre, til London med jentene. 

I august startet jeg mitt siste år på medier og kommunikasjon, som viste seg å være like tøft som jeg hadde tenkt, og kanskje enda litt mer. Å være avgangselev er ikke bare-bare. Heldigvis dukket det ett lite lysglimt opp, jeg fikk meg en ny jobb og vi reiste på klassetur til Edinburgh! Dagen etter at vi kom hjem dro vi på Bastille, og sakte men sikkert kom desember snikende innpå, og etterhvert den svært etterlengtede juleferien! Nå sitter jeg har, bevisst om at jeg skolearbeid som må utføres før ferien er omme, motivasjonsbrev som skal skrives, jobb som jeg skal på, men det er helt greit. Jeg vet ikke om 2014 blir mitt år, men det er et år med forandringer og nye utfordringer, så alt kan jo egentlig skje. Jeg avslutter 2013 med gode tanker, og innleder 2014 med det samme. Godt nyttår!

1 kommentar
30.12.2013

Tankespinn.


Juleferie om nøyaktig 6 dager! Jeg tror jeg aldri har gledet meg mer til julferie som i år. Det første halvåret av 3.klasse har virkelig vært en berg-og-dalbane. Mye har skjedd både skolemessig og når det gjelder jobben. Jeg føler at jeg ikke strekker til. Jeg har jo masser av tid, men allikevel ender det alltid opp med skippertak på skolen. Jeg lovte meg selv før sommeren at 3.klasse skulle være et år med hard jobbing, men tiden har gått så fort at jeg så vidt har rukket å puste. Vi ble hevet inn i et år fylt med skolearbeid, etter et relativt rolig og "slækt" år i 2. klasse. Jeg har blitt overumplet over lekser, prøver, forsøker, og har egentlig ikke tenkt over at dette er mitt siste år på videregående, min siste sjanse for å komme ut fra skolen med karakterer jeg er fornøyd med. Egentlig skulle jeg ønsker at jeg hadde større forventninger til meg selv, at jeg presset meg hardere. Jeg er rett og slett for lat og svak.Jeg har igjen et halvår igjen av 3. Dette er ikke et tulleår, det siste halvåret skal avgjøre om jeg kan drive på med det jeg ønsker videre i livet. Jeg har planer om å ta et år i Storbritannia, studere fotografi. Leve litt, komme ut av min egen komfortsone. For å kunne reise må jeg jo komme inn på en skole, og da må jeg har riktige karakterer. Så dette er egentlig et innlegg skrevet til meg selv; Ine, skjerp deg! Jeg vil jo så mye; ha god karakterer, ha en god helse, oppleve, leve og ikke minst puste, føle at jeg kan slappe av med god samvittighet. Til syvende og sist er det meg alt ligger på, så det er jeg som må forandres! 

 

 

2 kommentarer
12.12.2013

Take a moment to breathe._arkivbilde

Endelig var det tid for høstferie! Jeg har gått ca. 2 måneder på skolen, og er allerede skolelei, noe som ikke ser så lyst ut. Derfor må jeg bare bite tenna i sammen, og skjerpe meg. Det er tross alt siste året mitt på videregående. Æh, det er så skremmende! Jeg har ikke lyst til å begynne å se på skoler og studier til neste år, jeg er ikke klar for det ennå. Det er så utrolig vanskelig å velge hva man vil; skal jeg begynne rett på studier, i så fall hva, eller skal jeg ta et "friår" med folkehøyskole eller studere et eller to semester i utlandet. Jo fler valg jeg må ta, desto vanskeligere blir det. Jeg er jo vingle-petter, ubesluttsom som få. 

Heldigvis har jeg en uke til å slappe litt av på og jobbe litt. Høsten er her, så jeg må bare nyte den når jeg har mulighet. I november reiser vi på klassetur til Edinburgh i Skottland, noe jeg ser frem til. Forhåpentligvis får vi litt tid på egen hånd og kan kanskje gå innom et ordentlig julemarked, haha! 

1 kommentar
30.09.2013

Snart i Praha._google

Endelig skal jeg komme meg ut fra Norge i noen dager. It's very needed, indeed. Når jeg slo av lyset på jobben kjente jeg at jeg endelig kunne slappe av. Det har vært en hektisk uke med glattkjøring, langskjøringer til Oslo og Sverige, skole og jobb, så vinterferien ønskes hjerterlig velkommen. 

0 kommentarer
23.02.2013

Enda et nytt år.
I dag er det nyttårsaften. Kvelden vi feirer det nye, kommende året. Vi fyrer opp fyrverkeri og tenner stjerneskudd i det klokken slår 12, for å vise gleden til det nye året. Et nytt år betyr nye muligheter, for mange. Andre lever dagene som de gjorde året før. Mange setter seg nyttårsforesetter, med ting de  gjøre og oppleve. Andre ikke. Egentlig er jeg bare takknemlig for at jeg får oppleve enda et år. Jeg har opplevd sytten, og nå skal jeg oppleve mitt attende. Jeg skal bli myndig, ta lappen, fullføre 2.klasse, ta meg en mest sannsynlig velfortjent sommerferie, så skal jeg begynne i tredje. Mitt siste år som vgs-elev, mitt siste år som "ungdom". Jeg synes ikke det var lenge siden jeg var åtte år og fikk en lillebror. Det er hele ti år siden. sykt. Snart skal jeg ut i den store verden, studere og oppleve, leve livet som voksen. Jeg gleder meg, men samtidig skremmer det meg litt. Jeg må stå på egne ben, uten hjelp fra det trygge hjemme. Jeg skal bygge opp mitt eget liv. 

Men det er heldigvis enda en liten stund til. Først skal jeg prøve å nyte det kommende året, og ikke tenke flere år fremover. Mamma har lært meg at man må nyte hvert minste sekund, og ta det dag for dag. Noe jeg har tenkt til. 

Ha et godt nytt år! 

0 kommentarer
31.12.2012

Vakkert.


For noen dager siden kjørte vi til Kongsberg, og jeg måtte bare filme den vakre naturen vi er så heldige å ha om vinteren. Crap kvalitet (iPhone). Jeg har heller ingen spesielle skills i iMovie (ja, I know), så det blir deretter.

0 kommentarer
30.12.2012

Bittelille julaften.


Snøen daler ned i store papirlignende flak og lufta er kald. Da er det fint å kunne sitte inne i varmen å se ut av vinduet. 

3 kommentarer
22.12.2012

Juleferie._arkiv

Endelig. Denne dagen har jeg ventet på siden høstferien. Uka har vært fylt med mediaheldags, kjøretime og matteprøve (som gikk bra!), så ferie er really needed. Den siste skoledagen i 2012 har gått til fellesfrokost på skolen, og julelunsj med jentene. Vi utvekslet gaver og spiste et herremåltid av en lunsj, så spilte vi mimespill, der jeg såklart var like dårlig på gjetting as usual.

Ønsker alle sammen en god ferie!

0 kommentarer
21.12.2012

What I love about Christmas..
Gleden, stearinlys, duftlys, stjernegardinen, pynte huset til jul, se snøen dale lett ned på bakken, lukten av grantre, pynte juletre, julestrømpa, klementiner, kakao, julete, sjokoladekalenderen, pepperkakekalenderen, juleferie, gleden av å glede andre, varmen, lukten av jul, glade barne, glade eldre, bake julekaker, høre på julemusikk, se julefilmer, julemorgenen, lille julaften, romjula. 

Det er mye mer jeg elsker ved julen! Takk for at det finnes en måned som Desember.

0 kommentarer
03.12.2012

A list.


 

Jeg fant denne på hjartesmil.com, så låner den. Jeg orker ikke å skrive om fra nynorsk til bokmål

 

kvar er mobiltelefonen din?
Den ligger rett ved meg.

kvar er din andre halvdel?
Det håper jeg å finne ut en gang.

håret ditt?
rotete oppsatt i hestehale.

humøret ditt?
avslappet.

planen for dagen?
Slappe av resten av kvelden, og pynte huset til jul.det beste du veit?

Jul, venner, god musikk, champagnebrus, snø, kanelte, iPhone'en, magasiner, fotografere, drømme, sove, le, smile, gode karakterer, lyse tider, stearinlys.

kva drømte du inatt?

Det kan jeg ikke huske.

 ditt livsmål?

Utnytte sjanser, stifte familie, reise verden rundt. Mye jeg ønsker for fremtiden.

rommet du er i?
Den koslige kjellerstua vår, fylt med stearinlys og nytt på nytt på TV'n.

hobbyen din?
Fotografere og bake.

din store skrekk?
Akkurat nå; ikke bestå teori. 

kvar vil du vera om seks år?
Da studerer jeg mest sannsynlig i Norge, etter et en stund i utlandet. 

kvar var du i går kveld?
Kjøretime, og familietid i heimen. 

kva er du ikkje?
tålmodig. 

noko du ønskar deg?
Billappen.

kva vaks du opp?
Først i et gult rekkehus i Drammen, deretter en fin hvit enebolig utenfor, på bygda. Jeg trives.

det siste du gjorde?
Redigerte bilder til skoleprosjekt.

kleda dine?
Pysjbukse, hvit t-skjorte og ullsokker. 

tv-en din?
er rektangelet, og viser bilder..

husdyra dine?
Hunden min , Newton. Guttebassen.
dataen din?
Macbook.

det beste du eig?
50 mm og conversa mine. 

saknar du nokon?
Ingen spesielle nå. 

bilen din?
Eier ingen bil. 

noko du ikkje har på deg?
jakke. 

favorittbutikk?
Carlings, Republic og Top Shop. 

sommaren din?
Har jeg ikke planlagt, men blir forhåpentligvis fin og minnerik.elskar nokon?

så klart. 

favorittfarge?
Lilla. og blå. marineblå. Burgunder.

når lo du sist?
Ordentlig i sta på Drammens Tidene med Iris.

når grein du sist?
Det husker jeg ikke nå, ikke så altfor lenge siden, tenker jeg.

 

 

1 kommentar
30.11.2012

Første kjøretime.


Untitled _tumblr/flickr

Da var min første kjøretime overstått. Det gikk.. bra. Nå gleder jeg meg bare til flere kjøretimer, slik at jeg forhåpentligvis kan få lappen så fort som mulig!

 

-Øvelseskjører du for tiden eller har du akkurat fått lappen?

0 kommentarer
29.11.2012

Fugler


Nå som vinteren kommer flyr fuglene sydover. Vi blir boende her, uansett vær. Sludd, sol, snøstorm, regn. Men til våren kommer fuglene tilbake. Heldigvis. 

0 kommentarer
24.11.2012

Tankespinn.


Tiden flyr så fort. Det er så mye jeg må gjøre på kort tid, og stresset tar over hodet mitt. Det er litt som om at jeg er i en ond sirkel av evig stress og bekymringer. Jeg er sliten av å tenke for mye på alt jeg skal rekke å gjøre, i stedet for å faktisk bruke tiden min på å gjøre de. Jeg ønsker å rekke alt. Jeg vil blogge bra, ta fine bilder, skrive fantasifullt, få gode karakterer, se bra ut, slappe av, sosialt samvær. Jeg håper julen hjelper litt på de mørke tankene for tiden, for nå er jeg lei de!

3 kommentarer
22.11.2012


 • Kontakt: inepholst@hotmail.com
  + Legg meg til som venn
  Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright
Design
Laget av Anette

Annonse

hits