2014


I morgen er det siste dagen i 2013. Vi feirer det gamle året og innvier det nyet med fest og fyrverkeri. Hvert år. Hvert år sier vi også at 2014 skal bli et bedre år, vårt år. Jeg synes 2013 har vært et spesielt år, på godt og vondt, men mest på godt. Jeg fikk min første jobb i starten av året, reiste like etterpå en weekendtur til Praha, måneden etterpå fikk jeg billappen. Så dro mitt mk-trinn på Amandusfestivalen i Lillehammer, etter hvert kom sommeren, og da reiste jeg med familien til Tunisia og min aller første utenlandsreise uten foreldre, til London med jentene. 

I august startet jeg mitt siste år på medier og kommunikasjon, som viste seg å være like tøft som jeg hadde tenkt, og kanskje enda litt mer. Å være avgangselev er ikke bare-bare. Heldigvis dukket det ett lite lysglimt opp, jeg fikk meg en ny jobb og vi reiste på klassetur til Edinburgh! Dagen etter at vi kom hjem dro vi på Bastille, og sakte men sikkert kom desember snikende innpå, og etterhvert den svært etterlengtede juleferien! Nå sitter jeg har, bevisst om at jeg skolearbeid som må utføres før ferien er omme, motivasjonsbrev som skal skrives, jobb som jeg skal på, men det er helt greit. Jeg vet ikke om 2014 blir mitt år, men det er et år med forandringer og nye utfordringer, så alt kan jo egentlig skje. Jeg avslutter 2013 med gode tanker, og innleder 2014 med det samme. Godt nyttår!

1 kommentar
30.12.2013

Tankespinn.


Juleferie om nøyaktig 6 dager! Jeg tror jeg aldri har gledet meg mer til julferie som i år. Det første halvåret av 3.klasse har virkelig vært en berg-og-dalbane. Mye har skjedd både skolemessig og når det gjelder jobben. Jeg føler at jeg ikke strekker til. Jeg har jo masser av tid, men allikevel ender det alltid opp med skippertak på skolen. Jeg lovte meg selv før sommeren at 3.klasse skulle være et år med hard jobbing, men tiden har gått så fort at jeg så vidt har rukket å puste. Vi ble hevet inn i et år fylt med skolearbeid, etter et relativt rolig og "slækt" år i 2. klasse. Jeg har blitt overumplet over lekser, prøver, forsøker, og har egentlig ikke tenkt over at dette er mitt siste år på videregående, min siste sjanse for å komme ut fra skolen med karakterer jeg er fornøyd med. Egentlig skulle jeg ønsker at jeg hadde større forventninger til meg selv, at jeg presset meg hardere. Jeg er rett og slett for lat og svak.Jeg har igjen et halvår igjen av 3. Dette er ikke et tulleår, det siste halvåret skal avgjøre om jeg kan drive på med det jeg ønsker videre i livet. Jeg har planer om å ta et år i Storbritannia, studere fotografi. Leve litt, komme ut av min egen komfortsone. For å kunne reise må jeg jo komme inn på en skole, og da må jeg har riktige karakterer. Så dette er egentlig et innlegg skrevet til meg selv; Ine, skjerp deg! Jeg vil jo så mye; ha god karakterer, ha en god helse, oppleve, leve og ikke minst puste, føle at jeg kan slappe av med god samvittighet. Til syvende og sist er det meg alt ligger på, så det er jeg som må forandres! 

 

 

2 kommentarer
12.12.2013

Første søndag i advent


_meg // tatt i Edinburgh

Hei! Endelig er det desember. Endelig er julen her. Det er mye som skjer for tiden! Jeg har begynt i ny jobb, nemlig i en nyoppstartet Kiwibutikk, så alle ansatte er litt nye for hverandre. Det blir spennende! Ellers så har jeg så mye skole arbeid, at jeg kunne reist til månen og hjem igjen! Men jeg skal nyte adventstiden tross skole og jobb, det er jo det som er det koseligste med julen! På søndag skal jeg med familien min på Kurt Nilsen julekonsert, noe jeg ser frem til! Vi får se hvordan denne måneden blir, men jeg gleder meg i hvertfall til ferie! 

0 kommentarer
01.12.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits