Enda et nytt år.
I dag er det nyttårsaften. Kvelden vi feirer det nye, kommende året. Vi fyrer opp fyrverkeri og tenner stjerneskudd i det klokken slår 12, for å vise gleden til det nye året. Et nytt år betyr nye muligheter, for mange. Andre lever dagene som de gjorde året før. Mange setter seg nyttårsforesetter, med ting de  gjøre og oppleve. Andre ikke. Egentlig er jeg bare takknemlig for at jeg får oppleve enda et år. Jeg har opplevd sytten, og nå skal jeg oppleve mitt attende. Jeg skal bli myndig, ta lappen, fullføre 2.klasse, ta meg en mest sannsynlig velfortjent sommerferie, så skal jeg begynne i tredje. Mitt siste år som vgs-elev, mitt siste år som "ungdom". Jeg synes ikke det var lenge siden jeg var åtte år og fikk en lillebror. Det er hele ti år siden. sykt. Snart skal jeg ut i den store verden, studere og oppleve, leve livet som voksen. Jeg gleder meg, men samtidig skremmer det meg litt. Jeg må stå på egne ben, uten hjelp fra det trygge hjemme. Jeg skal bygge opp mitt eget liv. 

Men det er heldigvis enda en liten stund til. Først skal jeg prøve å nyte det kommende året, og ikke tenke flere år fremover. Mamma har lært meg at man må nyte hvert minste sekund, og ta det dag for dag. Noe jeg har tenkt til. 

Ha et godt nytt år! 

0 kommentarer
31.12.2012

Prague._weheartit

Nå har jeg noe å se frem til. I vinterferien reiser jeg til Praha, og gleder meg som en liten unge. Vinterferien i fjor var jeg i London, og det er gøy å prøve noe nytt. 

0 kommentarer
30.12.2012

Vakkert.


For noen dager siden kjørte vi til Kongsberg, og jeg måtte bare filme den vakre naturen vi er så heldige å ha om vinteren. Crap kvalitet (iPhone). Jeg har heller ingen spesielle skills i iMovie (ja, I know), så det blir deretter.

0 kommentarer
30.12.2012

Merry Little Christmas._meg 


Dagene flyr forbi når man har ferie! Jeg hadde det utrolig koselig både lille og "store" julaften. Og jeg hadde julestemning, noe som gjorde det hundre ganger koseligere. På lille julaften pyntet vi treet som vanlig, spiste grøt med mandel, og så kvelden før kvelden, polarekspressen og med grimm og gru. Standard. Julaften våknet jeg som vanlig kl åtte for å stå opp til julestrømpe og julemorgen (ja, jeg ser fortsatt på det fordi det er jul!). Så dro vi på mølje, og senere fikk vi besøk av bestefar og Åse, spiste god julemat og hjemmelaget is av min flinke mamma, åpnet gaver og hadde en trivelig kveld. Jeg ble superfornøyd med alle gavene, så tusen takk y'all! Gleder meg allerede til neste jul. The greatest time of year!

1 kommentar
30.12.2012

Bittelille julaften.


Snøen daler ned i store papirlignende flak og lufta er kald. Da er det fint å kunne sitte inne i varmen å se ut av vinduet. 

3 kommentarer
22.12.2012

Juleferie._arkiv

Endelig. Denne dagen har jeg ventet på siden høstferien. Uka har vært fylt med mediaheldags, kjøretime og matteprøve (som gikk bra!), så ferie er really needed. Den siste skoledagen i 2012 har gått til fellesfrokost på skolen, og julelunsj med jentene. Vi utvekslet gaver og spiste et herremåltid av en lunsj, så spilte vi mimespill, der jeg såklart var like dårlig på gjetting as usual.

Ønsker alle sammen en god ferie!

0 kommentarer
21.12.2012

Black and White._avmeg ©  Sang // Amanda Jenssen - The Carnival

0 kommentarer
12.12.2012

Fotoserie // Vinterland_avmeg ©  Har prøvd meg på en ny redigering, må si meg selv fornøyd. 

2 kommentarer
09.12.2012

Spaced.foto og redigering_meg ©

0 kommentarer
06.12.2012

What I love about Christmas..
Gleden, stearinlys, duftlys, stjernegardinen, pynte huset til jul, se snøen dale lett ned på bakken, lukten av grantre, pynte juletre, julestrømpa, klementiner, kakao, julete, sjokoladekalenderen, pepperkakekalenderen, juleferie, gleden av å glede andre, varmen, lukten av jul, glade barne, glade eldre, bake julekaker, høre på julemusikk, se julefilmer, julemorgenen, lille julaften, romjula. 

Det er mye mer jeg elsker ved julen! Takk for at det finnes en måned som Desember.

0 kommentarer
03.12.2012

1st of December._meg // Se på guttungen som vil ha pepperkake.

Endelig. Endelig er dagen her. 1. desember har jeg ventet på lenge! Det er så deilig å tenke på at det bare er 20 dager til ferie, og 23 dager til julaften. Men før den tid må jeg kave meg gjennom en engelsk presentasjon, en matteprøve, innleveringer, media heldags, kjøretimer osv. Desember er julemåneden, måneden man skal ta ekstra godt vare på hverandre. Det er også en gledesmåned (for mange), så jeg skal ikke la litt skole ødelegge julestemninga, nei. 

1 kommentar
01.12.2012


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits