Glimt fra edinburgh / Pt. 1


_ineph

Skoleturen til Edinburgh var vellykket! Edinburgh er en så vakker by, med naturen ved sin side. Jeg skal definitivt reise tilbake hit engang.

1 kommentar
17.11.2013

Hausten.


_ineph

Disse bildene tok jeg da jeg og Iris var på en liten bildeutflukt på skolens område, for å teste lys osv. Høsten er så fiiin!

1 kommentar
06.11.2013

Last years' christmas tree
_ineph

Noe av det vakreste jeg vet om er når hele stua er mørk, og juletreets lys lyser opp, ene og alene. Da kommer julestemningen! Jeg er jo en juleperson, så nå gleder jeg meg så uendelig mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, haha. Tenk at det er litt under en måned til 1. des og første advent.!

1 kommentar
03.11.2013

Klumpen.


_ineph

Man kan jo ikke annet en å smile av denne lykkesprederen! Newton er det kjæreste jeg eier og har, og jeg er takknemlig for at denne lille klumpen er min. Han er også mitt favorittmotiv, som dere kan se gjennom mine bilder, he's so cute tho!

0 kommentarer
01.11.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits