Fuzzy light.


_ineph

Jeg er utrolig dårlig på fotofronten for tiden. Jeg vil jo aller helst ta fine bilder, men så er det jo skole og jobb da.. Jeg lover, lover, lover at jeg skal bli flinkere til å oppdatere med noe mer kreativt.. Men ikke denne helgen, siden jeg skal jobbe både lørdag og søndag. Jeg lover. 0 kommentarer
18.10.2013

Portfolio


Hei! Jeg har nå startet opp en egen portfolio for bildene mine. Den er nystartet, så har ikke fått lagt ut så altfor mye, det er også i en gratis versjon, som har visse begrensninger. Synes det er greit å ha et sted der man kan få en enkel oversikt over bilder jeg har tatt. Har jo lyst til å bygge den videre, kanskje kjøpe abonnement etter hvert, når jeg har blitt mer erfaren. Her kommer du inn for å se portfolioen min (som sagt, ikke mye som er lagt inn enda): Portfolio.

2 kommentarer
09.10.2013

Snø.


// meg 

Disse bildene tok jeg i desember i fjor. Bildene gir meg en god følelse, rett og slett. Selv om det er en liten stund til den første snøen faller.

1 kommentar
06.10.2013

To snapshots.


ineph @ instagram


0 kommentarer
01.10.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits