Take a moment to breathe._arkivbilde

Endelig var det tid for høstferie! Jeg har gått ca. 2 måneder på skolen, og er allerede skolelei, noe som ikke ser så lyst ut. Derfor må jeg bare bite tenna i sammen, og skjerpe meg. Det er tross alt siste året mitt på videregående. Æh, det er så skremmende! Jeg har ikke lyst til å begynne å se på skoler og studier til neste år, jeg er ikke klar for det ennå. Det er så utrolig vanskelig å velge hva man vil; skal jeg begynne rett på studier, i så fall hva, eller skal jeg ta et "friår" med folkehøyskole eller studere et eller to semester i utlandet. Jo fler valg jeg må ta, desto vanskeligere blir det. Jeg er jo vingle-petter, ubesluttsom som få. 

Heldigvis har jeg en uke til å slappe litt av på og jobbe litt. Høsten er her, så jeg må bare nyte den når jeg har mulighet. I november reiser vi på klassetur til Edinburgh i Skottland, noe jeg ser frem til. Forhåpentligvis får vi litt tid på egen hånd og kan kanskje gå innom et ordentlig julemarked, haha! 

1 kommentar
30.09.2013

A world in black & white


_ineph

Nå er det lenge siden jeg har blogget.. Jeg har ingen unnskyldninger. Jeg har jobbet en del i det siste, i tillegg til skole og prøver, men forrige uke tok jeg noen bilder da vi fikk en fotooppgave til skolen. Ingen av de over ble brukt, men da har jeg i hvert fall fotomateriale til bloggen, siden dette først og fremst er en fotoblogg *kremt*. Jeg kan ikke love at jeg blir noe bedre fremover, men jeg får ta det litt som det går. Så lenge jeg har noe å dele, så skal jeg det. 

Om en uke er det høstferie, som er svært etterlengtet! Jeg skal snart på John Mayer konsert,  og novembertider skal jeg på klassetur til Edinburgh, i tillegg til Bastillekonsert. En liten update på hva som vil skje  i livet mitt en liten tid fremover. 

0 kommentarer
22.09.2013

Første høstdag


_meg

Er det teit av meg å si at jeg har gledet med til denne måneden? September, starten på den korte, men koselig høsten. Av alle årstidene, er nok høsten finest. Alle de vakre fargene som kommer til, løvene som faller ned, og dekker bakken, den kjølige, krispy luften, følelsen av å komme inn etter en litt slitsom dag, sette seg ned med en kopp med noe varmt, under pleddet, og bare slappe av.. Hei høsten!

 

 

2 kommentarer
01.09.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits