Når høsten sniker seg innpå..


_meg

Åh, jeg synes tiden mellom august og september er så klein. Nå vil jeg bare ha høst! Lei av å fryse på morgenen og svette i hjel på vei hjem fra skolen. Jeg vil pakke meg inn i store skjerf og puste frost når jeg går til skolen, med en varm kopp te godt plassert i hånden. 

0 kommentarer
28.08.2013

Glimt fra Tunisia / Del 2_meg

0 kommentarer
19.08.2013

Last day of Holiday_arkivbilde

I dag er det siste offsielle sommerferiedag, og den skal brukes på å jobbe, som jeg også skal lørdag og søndag, men det blir penger ut av det! Til mandag er det tilbake på skolebenken, noe som føles litt "bittersweet". Det skal bli deilig å komme litt inn i rutine igjen, men samtidig er dette mitt siste år på videregående, og det gjelder å gjøre det bra, slik at jeg har muligheten til å gjøre ting jeg ønsker i fremtiden. Det er ganske rart å tenke på at jeg om bare noen måneder må søke meg inn på høyskole/universitet... Var jo ikke lenge siden jeg startet i 1.klasse VGS. Tror ikke helt at det har gått opp for meg hvor nær jeg egentlig er "voksenlivet", og det er litt skremmende. Vel, i dag skal jeg bare lage meg en god frokost, og nyte de siste timene av ferie, før jeg begynner å bekymre meg for alt annet. 

0 kommentarer
16.08.2013

Glimt fra Tunisia / Del 1foto_meg

 

0 kommentarer
14.08.2013

London i mitt hjarteBilder fra min egen instagram, pluss @johanneb og @camdanielsen

Mens regnet danner store dammer utenfor vinduet mitt, mimrer jeg tilbake til London. Vi kom hjem forrige fredag, og dagene gikk altfor fort! Det var fem fine dager med shopping, latter og litt vin. Våre uendelige besøk på Starbucks (og våre uendelige ''kamp'' mot å få navnet vårt riktig på koppene, som du ser på bildet over.. Jeg fikk mange navn, Tina, Inna, you name it.), tre etasjers store Top Shop, med tattoo- og piercing studio nederst (tok piercing i øvre del av øret!). Det var en minnerik tur som jeg kan tenke tilbake på, det eneste som manglet var kjære Iris, DA hadde det vært enda litt mer perfekt! Takk for turen, chicas, gleder meg til flere!

2 kommentarer
06.08.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits