Høsten.
Bilder fra Weheartit. 

I morgen er det september. Høst. Jeg elsker høsten. Jeg elsker å drikke noe varmt på kvelden under dyna eller et deilig teppe. Jeg elsker å fotografere de vakre fargene naturen har å by på om høsten. Jeg elsker å gå i tykke skjerf som jeg kan lulle meg inni. Jeg elsker at mørket kommer tidlig. Jeg elsker rett og slett høsten.

2 kommentarer
31.08.2012

Hei igjen!
Oi. Bloggen har gått i glemmeboka en liten stund. Har ikke skjedd så utrolig mye i det siste, vel, uten om at jeg har begynet i 2.klasse i medier og kommunikasjon, jeey! På skolen holder vi på med et kampanjeprosjekt "En god sak", der vi rett og slett lager en kampanje for en god sak. Nå er det snart helg, og jeg skal ærlig innrømme at etter to uker på skolen er jeg litt sliten, men det er jo lov. Over ser dere et lite snev av instragrambilder som har blitt tatt i det siste!

Nå skal jeg se på filmen Amelie from Montmartre, en spesiell, søt og fin fransk film.

3 kommentarer
30.08.2012

Fotoserie: New Photographs, Old EditingFoto og redigering_meg ©

Jeg elsker effekten på gamle bilder. Tidliger i dag var jeg hos min mormor, der jeg så i noen av hennes bildealbum fra da hun var liten. De grå bildene, med svartskjær i kantene er så vakre. Åh, som jeg ønsker meg et ordentlig gammelt kamera, der jeg kan ta ordentlig bilder, sånn som i gamle dager!

8 kommentarer
18.08.2012

Fotoserie // Lights in the Dark


Foto_meg ©

3 kommentarer
13.08.2012

Bilder fra Bulgaria // Del 4


Foto_meg ©

1 kommentar
12.08.2012

Bilder fra Bulgaria // Del 3


foto_meg ©

3 kommentarer
07.08.2012

Bilder fra Bulgaria // Del 2
foto_meg (ineph) ©

Savn..

1 kommentar
02.08.2012

Bilder fra Bulgaria // Del 1


foto_meg (ineph) ©

Nå er jeg hjemme fra Bulagria, litt trist, men også litt deilig. Trist å reise fra sol, varme, sand, bølger og paraplydrinker. Deilig å komme hjem til hund, seng og ikke minst venner. Jeg har hatt en fin ferie, selv om det var litt problemer med hotellet under oppholdet. Gleder allerede til neste utenlandsreise!

PS. Fin mann i speedo på bildet nr 4. 

3 kommentarer
01.08.2012


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits