Video: Tunisia 2013


Her er en liten video jeg lagde da jeg var i Tunisia. Jeg gleder meg til å se denne videoen en kald januardag, når jeg lengter tilbake til sol og sommer!

1 kommentar
26.07.2013

Hjem til taco og solskinn.


iphonebilder, instagram: ineph

Hei!

I går kom jeg hjem fra Tunisia, etter en sen flygning. Det var absolutt ikke trist å komme hjem, siden det faktisk er sommer i Norge også! Håper det varer, det norske været er jo som vi alle vet, veeldig uforutsigbart. Jeg ble desverre syk i deler av ferien, men heldigvis er det over nå, og alt i alt var ferien fin. Myke sandstrender, klart saltvann, sola steikende på den blå himmelen, med en svak sommerbris som kjøler ned kroppen i noen sekunder. Ærlig talt, etter to uker med restaurantspising blir man ganske lei, men jeg reiser til London med noen venninner om fire dager, så da får jeg "bare with it". Jeg gleder meg veldig, London er jo en utrolig flott by og jeg reiser med enda flottere chicas! Jeg har forresten en liten video jeg har redigert mens jeg var nede i Tunisia, i tillegg kommer bilder etter hvert.

0 kommentarer
24.07.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits