Selvportrett // Behind Blue EyesSelvportrett. ©

5 kommentarer
29.07.2012

En liten oppdatering fra Bulgaria
Hei! Hvordan er været i Norge? 

Nå har jeg vært i Bulgaria i en uke, og skal være ei uke til. Her er det opp i mot 40 grader på dagen, steikende sol, men i dag blåste det faktisk litt, noe som var deilig med tanke på varmen (jeg klager ikke altså). Jeg skal legge ut bilder fra turen når jeg kommer hjem, siden nettet på rommet ikke er det beste. 

2 kommentarer
23.07.2012

Ready for take-off + What's in my travel bag


Nå kjenner jeg reisefeberen stige, og i morgen flyr jeg til sørlige breddegrader, Bulgaria (ligger vel litt mer i sørøst..) . Så nå venter jeg egentlig bare på å reise. Skal prøve å få blogget litt der nede, men er ikke sikker på hvordan internett blir.

Macbook, iPhone, iPod, Speilrefleks, objektiv, magasiner, en bok, Ray Bans, Lip balm. Pluss diverse nødvendigheter er det jeg har i veska mi. 

 

-Noen andre som skal ut å reise?

3 kommentarer
15.07.2012

Going on a Vacationweheartit (bildet med havet og steinene har jeg tatt selv)

Om en uke reiser jeg også endelig bort fra kalde, regnfull Norge. Det skal bli så herlig å sette seg på flyet og tenke på at jeg snart skal ligge på stranden og nyte utsikten, i mens jeg drikken en iskald Ice Tea Peach. Again, herlig. 

-Skal du reise bort denne sommeren?

2 kommentarer
09.07.2012

Instagram Lately


ineph på instagram, feel free.

0 kommentarer
07.07.2012

Selvportrett: Leaks & Light
1 kommentar
07.07.2012

Bildedryss // Drøbak & Blaafarveverket


Drøbak:

 

Blaafarveverket:foto_meg©

De par siste dagene har jeg vært på reisefot, ikke særlig langt vel og merke. På Onsdag var jeg en tur i Drøbak. Vakker sommerby uten like. De hvite, søte, små husene med fargerike blomster utenfor, restaurant mot sjøen, de søte små butikkene. I går var jeg på Blaafarveverket. Når jeg var liten pleide vi å reise ditt hver sommer, i flere år. Minner. Jeg liker den lille butikken som selger hjemmelaget sjokolade og gammeldagse drops. Har hatt to fine dager.


2 kommentarer
06.07.2012

Oslo // Slottet og Aker Brygge


I annledning min farmors 65 års dag, bestemte hele familien min på min pappas side å ta en heldagstur til Oslo, for å gjøre litt ut av dagen. Vi dro først opp på teknisk museum, og videre ned til slottet, der vi var akkurat litt for sene til den guidet turen vår inne på slottet, men vi kom oss på gruppa for det. Jeg hadde vel egentlig tenkt at det å gå på slottet kunne være litt kjedelig, men man blir jo så facinert av hvordan rommene ser ut, utmykkingen og oriamentene. Et virkelig vakkert slott! Så rundet vi av dagen med å spise på Big Horn Steak House nede på Aker Brygge. Alt i alt en koselig dag med min kjære familie, tross guffent vær. 

2 kommentarer
02.07.2012


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits