AmandusLitt instabilder fra Lilyhammer tatt av Camilla

Nå har jeg kommet hjem fra Lillehammer og Amandusfestivalen. Det var utrolig gøy, og jeg gleder meg til neste år allerede. I går var det selve Amandusshowet, altså prisutdeling, og det gikk på nrk 3. Utrolig mange kreative filmer, men min klare favoritt var Dødsonen, utrolig bra lagd! Vi sto opp relativt tidlig i dag for å rekke toget, pluss at det ble en veldig sen kveld i går, noe som resulterer til en sliten og trøtt jente. Videre i dag skal jeg bare slappe av, og så får vi se hva som skjer i morgen. Legger ut bilder fra Amandus senere.

-Var du på Amandusfestivalen?

0 kommentarer
30.03.2012

Hey there, Cupcake!foto_ineph (meg) Objektiv 50 mm 1.8 ©

2 kommentarer
14.03.2012

Today's my relaxing day!Ny favorittsang; Fun ft. Janelle Monae- We Are Young

Jeg har ingen store planer for i dag, tenker egentlig å bare slappe av og være litt usosial i dag (forutenom familien, ofc). I går var jeg på kino med noen herlige jenter, vi så den norske nykommeren "Into the white", med selveste Rupert Grint! Filmen var over alle forventninger, en utrolig bra film, til norsk å være. Glemte nesten at filmen faktisk var norsk, haha! Den anbefales på det sterkeste, spesielt for Rupert-fans der ute. Nå skal jeg nyte resten av kanel-og eple-teen min, så får dere ha en finfin dag videre! 

Btw, jeg har fått meg I

nstagram! Better late than never. Søk opp Ineph, og der finner du meg! Følg meg gjerne på twitter også, twitter.com/ineph

1 kommentar
10.03.2012

Fotografi: Oransje himmel
foto_meg (copyright)

 

0 kommentarer
08.03.2012

London in photos // London Eye & Big BenVi var så heldige å få oppleve London Eye om ettermiddagen, noe som vil si at vi fikk med oss den vakre solnedgangen, og til det mørknet. Pariserhjulet var fint dekket med blå lys, vakkert! Kjenner savnet når jeg ser på disse bildene, I'm so gonna marry that city!

1 kommentar
04.03.2012

London in photos // Tower of London

Været var relativt dårlig den dagen, det samme med bildene, som dere kan se. Jeg slet med å finne riktige innstillinger, men men. Tower of London er full av historie, og det var spennende å gå rundt å skikke på de fantastiske bygningene. Vi ble forresten nesten låst inne i borgen, etter en dotur. Det var på nære nippet, at vi kom oss ut, haha. Fikk med meg London Brigde også, utrolig fin!

 

0 kommentarer
03.03.2012

London in photos // Camden Market

London var helt fantastisk! Jeg har klart å forelske meg i byen på kun fire dager, og ser frem til å mest sannsynligvis studere her. Siste dagen tok vi en tur til en av Londons mest kjente marked, nemlig Camden Market. Her finnes det mye rart, jeg fant blant annet en kul tank top, med trykk av Dave Grohl på (iiih). 

2 kommentarer
02.03.2012


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits