Snart i Praha._google

Endelig skal jeg komme meg ut fra Norge i noen dager. It's very needed, indeed. Når jeg slo av lyset på jobben kjente jeg at jeg endelig kunne slappe av. Det har vært en hektisk uke med glattkjøring, langskjøringer til Oslo og Sverige, skole og jobb, så vinterferien ønskes hjerterlig velkommen. 

0 kommentarer
23.02.2013

Foto // Snøgledeph_meg

2 kommentarer
10.02.2013

Foto // Explore


foto_meg

Det har skjedd mye i de siste på mitt plan. Jeg invisterte i et nytt kamera, Canon eos 60D, som jeg er superfornøyd med. Jeg har fått meg jobb (yey!) i blomsterbutikk, vi har en fransk utvekslingstudent boende hos oss for tiden (Egentlig er det kusinen min som har fransk, men de trengte et sted å bo siden det var for mange franskmenn). Det eneste jeg kan på fransk er bonjour og noen andre ord. Jeg holder også på med å få billappen (hopefully soon). Mye som skjer med andre ord. Har begynt å få litt blogglyst tilbake, jeg må bare utforske litt mer med kameraet mitt.. 

 

2 kommentarer
08.02.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits