New HaircutFøles herlig å endelig få av seg de slitte tuppene! Ble kort, men jeg er veldig fornøyd indeed. I natt reiser jeg til London, btw. Sooooooo excited! Ha en fin vinterferie, ya'll!

3 kommentarer
25.02.2012

Våren er rett rundt hjørnetfoto_meg... Disse er tatt på sommeren en gang. Gir meg vårfølelse. 

3 kommentarer
24.02.2012

Newton
Verdens søteste lille vofs, Newton. Foto_meg


0 kommentarer
22.02.2012

Mitt hjerte tilhører sommeren
foto_meg  (tatt i Tyrkia tre somre siden)

1 kommentar
21.02.2012

Friday next!
Jeg hater egentlig photo booth. 

Denne uka har gått utrolig fort. Jeg vet at alle ukene går fort, men denne var liksom veldig kort. Anyways så blir det utrolig deilig med helg, det ser jeg frem til, selv om jeg har timeplanen full med øving til naturfagsprøve og jobbing med engelskfremføringen min! Vi lagde forresten fruktsalat i matte/naturfagstimen (energi og næringsinnhold i frukt). Ah, livet på media. Selv om vi har ganske chille dager noen ganger, er det fortsatt mye å gjøre, tro meg! Resten av kvelden skal jeg vel egentlig bare bruke på å slappe av, orker ikke stort mer. Tror jeg kanskje kommer med en liten anbefaling litt senere i dag. 

-Hvordan har din dag vært til nå?

0 kommentarer
09.02.2012

Bildeserie: Redd
Foto_meg  Modell: Camilla

1 kommentar
02.02.2012


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Jente, 18 år. Til høsten starter jeg mitt siste år på medielinja. Denne bloggen inneholder for det meste foto, men også litt hverdag av og til. Bildene er tatt av meg, om det ikke står noe annet.
Design
Laget av Anette

Annonse

hits