To selvportrett.


Jeg er forferdelig dårlig på oppdateringer, men jeg har vært inne i en tid uten særlig fotoinspirasjon, noe som er litt synd med tanke på portfolioen min. I dag fikk jeg rett og slett lyst til å ta noen selvportrett, både ute og inne. Det skal sies at det var utrolig kaldt å kun stå i genser i en ren snøstorm. Jeg har et lite bildeprosjekt som jeg ønsker å snart komme i gang med, så får håpe på det beste!

 

1 kommentar
17.01.2014

Hausten.


_ineph

Disse bildene tok jeg da jeg og Iris var på en liten bildeutflukt på skolens område, for å teste lys osv. Høsten er så fiiin!

1 kommentar
06.11.2013

Last years' christmas tree
_ineph

Noe av det vakreste jeg vet om er når hele stua er mørk, og juletreets lys lyser opp, ene og alene. Da kommer julestemningen! Jeg er jo en juleperson, så nå gleder jeg meg så uendelig mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, haha. Tenk at det er litt under en måned til 1. des og første advent.!

1 kommentar
03.11.2013

Klumpen.


_ineph

Man kan jo ikke annet en å smile av denne lykkesprederen! Newton er det kjæreste jeg eier og har, og jeg er takknemlig for at denne lille klumpen er min. Han er også mitt favorittmotiv, som dere kan se gjennom mine bilder, he's so cute tho!

0 kommentarer
01.11.2013

Fuzzy light.


_ineph

Jeg er utrolig dårlig på fotofronten for tiden. Jeg vil jo aller helst ta fine bilder, men så er det jo skole og jobb da.. Jeg lover, lover, lover at jeg skal bli flinkere til å oppdatere med noe mer kreativt.. Men ikke denne helgen, siden jeg skal jobbe både lørdag og søndag. Jeg lover. 0 kommentarer
18.10.2013

Portfolio


Hei! Jeg har nå startet opp en egen portfolio for bildene mine. Den er nystartet, så har ikke fått lagt ut så altfor mye, det er også i en gratis versjon, som har visse begrensninger. Synes det er greit å ha et sted der man kan få en enkel oversikt over bilder jeg har tatt. Har jo lyst til å bygge den videre, kanskje kjøpe abonnement etter hvert, når jeg har blitt mer erfaren. Her kommer du inn for å se portfolioen min (som sagt, ikke mye som er lagt inn enda): Portfolio.

2 kommentarer
09.10.2013

Snø.


// meg 

Disse bildene tok jeg i desember i fjor. Bildene gir meg en god følelse, rett og slett. Selv om det er en liten stund til den første snøen faller.

1 kommentar
06.10.2013

A world in black & white


_ineph

Nå er det lenge siden jeg har blogget.. Jeg har ingen unnskyldninger. Jeg har jobbet en del i det siste, i tillegg til skole og prøver, men forrige uke tok jeg noen bilder da vi fikk en fotooppgave til skolen. Ingen av de over ble brukt, men da har jeg i hvert fall fotomateriale til bloggen, siden dette først og fremst er en fotoblogg *kremt*. Jeg kan ikke love at jeg blir noe bedre fremover, men jeg får ta det litt som det går. Så lenge jeg har noe å dele, så skal jeg det. 

Om en uke er det høstferie, som er svært etterlengtet! Jeg skal snart på John Mayer konsert,  og novembertider skal jeg på klassetur til Edinburgh, i tillegg til Bastillekonsert. En liten update på hva som vil skje  i livet mitt en liten tid fremover. 

0 kommentarer
22.09.2013

Første høstdag


_meg

Er det teit av meg å si at jeg har gledet med til denne måneden? September, starten på den korte, men koselig høsten. Av alle årstidene, er nok høsten finest. Alle de vakre fargene som kommer til, løvene som faller ned, og dekker bakken, den kjølige, krispy luften, følelsen av å komme inn etter en litt slitsom dag, sette seg ned med en kopp med noe varmt, under pleddet, og bare slappe av.. Hei høsten!

 

 

2 kommentarer
01.09.2013

Når høsten sniker seg innpå..


_meg

Åh, jeg synes tiden mellom august og september er så klein. Nå vil jeg bare ha høst! Lei av å fryse på morgenen og svette i hjel på vei hjem fra skolen. Jeg vil pakke meg inn i store skjerf og puste frost når jeg går til skolen, med en varm kopp te godt plassert i hånden. 

0 kommentarer
28.08.2013

Glimt fra Tunisia / Del 2_meg

0 kommentarer
19.08.2013

Glimt fra Tunisia / Del 1foto_meg

 

0 kommentarer
14.08.2013

Kom mai, du skjønne milde?


_meg

Først og fremst, jeg kom ikke opp i matte eller engelsk skriftlig, to ting mindre å tenke på! 17. mai i fjor var fin. Solen skinte, det var helt grei temperatur, og alle var glade.  I år er det meldt regn og det ødelegger litt av stemningen, men det er jo en koselig dag fordet. Nå er det ikke lenge til ferie, noe jeg virkelig ser frem mot.

5 kommentarer
15.05.2013

Pancakes for Breakfast.


_meg

Sulten...

0 kommentarer
06.05.2013

Longing for summer._meg

0 kommentarer
27.04.2013

Grey.

_arkiv

1 kommentar
02.04.2013

blått hav, grønne palmer._meg

1 kommentar
23.03.2013

Prague pt. 2

foto_meg

Jeg savner Praha så uenderlig mye. Bilder er heldigvis fine minner.

0 kommentarer
15.03.2013

Prague pt. 1ph_meg

Praha var f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Vakreste byen jeg har vært i, uten tvil. Gamle byggninger bevart fra helt bak til 1400 prydet hele byen. Flere kirker og majestetiske byggninger lå omkring over alt. Jeg skal tilbake dit. Første dagen gikk til å utforske nabolaget og byen, besøke St. Vitus kirke (som jeg desverre ikke fikk tatt bilde av), og nyting av god mat på verdens kosligste og mest intime restaurant (bilder kommer i neste innlegg). Jeg fikk presentasjonsangst med engang jeg kom inn døra. Tross nysnøen som hadd falt natten før og den bitre kulden var turen uforglemmelig! Praha, I love you.

0 kommentarer
02.03.2013

Foto // Snøgledeph_meg

2 kommentarer
10.02.2013


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright
Design
Laget av Anette

Annonse

hits