To snapshots.


ineph @ instagram


0 kommentarer
01.10.2013

Last day of Holiday_arkivbilde

I dag er det siste offsielle sommerferiedag, og den skal brukes på å jobbe, som jeg også skal lørdag og søndag, men det blir penger ut av det! Til mandag er det tilbake på skolebenken, noe som føles litt "bittersweet". Det skal bli deilig å komme litt inn i rutine igjen, men samtidig er dette mitt siste år på videregående, og det gjelder å gjøre det bra, slik at jeg har muligheten til å gjøre ting jeg ønsker i fremtiden. Det er ganske rart å tenke på at jeg om bare noen måneder må søke meg inn på høyskole/universitet... Var jo ikke lenge siden jeg startet i 1.klasse VGS. Tror ikke helt at det har gått opp for meg hvor nær jeg egentlig er "voksenlivet", og det er litt skremmende. Vel, i dag skal jeg bare lage meg en god frokost, og nyte de siste timene av ferie, før jeg begynner å bekymre meg for alt annet. 

0 kommentarer
16.08.2013

Camilla 18.
Söta flickor!

På fredag feiret Camilla sin 18 årsdag. Tema var "Tea Party" og alle måtte kle seg i pastell, blonder, blomster, osv. Jeg hater å gå i kjoler, men mannet meg opp til å bruke det. Utrolig koselig kveld, med appetizer som kjeks og ost og cucumber sandwich, enchilada til mat og gode cupcakes til dessert. Her er en liten del av de mange bildene som ble tatt. Må bare legge til at Katja feiret i går, men tok ikke bilder da. GRATTIS A, JENTER!

0 kommentarer
02.06.2013

Årets ønskeliste.


Egentlig så måtte jeg tenke hardt på hva jeg først ønsket meg. luksusproblem. Men etter hvert kom jeg på noe. Dette er noe av det jeg ønsker meg til jul, ikke så utrolig mye, men absolutt nok. 

 

-Har du noen spesielle ønsker til jul?

0 kommentarer
15.11.2012

Søndag._byme arkivbilde

Det er søndag. igjen. Jeg synes ukene flyr som vinden, og helgene enda fortere. Nå er det bare seks søndager igjen til jul. Glede. Den kommende uka kommer til å bli fullt kjør med skole, i tillegg til at jeg må øve på teoriprøve, men jeg har valgt å tenke minst mulig på det, og gjøre mitt beste, og bare slappe av. Man kommer ingen steder av å stresse innvendig, believe me, I know. Nå har jeg akkurat fordøyd hjemmelagde amerikanske pannekaker (ikke de på bildet), og nå skal jeg slappe av og drikke te. 

Ha en fin søndag videre!

0 kommentarer
11.11.2012

Tumblr.

Følg meg på tumblr også; ineph.tumblr.com.

Nå går tiden min til lekser, innleveringer og prøver. Jeg gleder meg bare til å få alt overstått, så jeg i hvert fall kan slappe litt av i hodet. 

1 kommentar
08.11.2012

November._tumblr

Det er torsdag 1.november i dag. En måned til 1.desember, en måned til første advent (pluss en dag da). Jeg har fri, siden det er Operasjon Dagsverk i dag. Jada, jeg skal jobbe. Akkurat nå sitter jeg i senga hos farmor, mens de hjemmelagde pizzabollene stekes i ovnen. Det er vått og kaldt ute, men inne er det akkurat passe varmt, og veldig koselig. Jeg håper november blir en bra måned.

3 kommentarer
01.11.2012

Happy Halloween.


_bilder fra weheartit

1 kommentar
31.10.2012

Days like this.._privat

.. Som du egentlig bare har lyst til å slå av lyset og legge deg under dyna. Denne uka er en tommelned-uke. Vi har matteprøve i morgen og flere innleveringer, i tillegg til at jeg blir litt smådeprimert av mørket og været (selv om jeg elsker mørket). Nå vil jeg egentlig bare legge med og sove. Men til fredag skal jeg heldigvis ha noen jenter over hos meg, så et lite lyspunkt i en ellers mørk hverdag. 

0 kommentarer
23.10.2012

October_Weheartit

Jeg liker oktober. Mørkt når jeg står opp og mørkt når jeg går hjem. Også er det jo bare to måneder til jul!

2 kommentarer
09.10.2012

To måneder til jul


// Bilder fra julen i fjor

Jeg er en juleidiot. Jeg elsker alt med julen! Snøen, lysende, peisen, kakao, gavene, førjulstiden, musikken. Åh.. Kan ikke bare disse to månedene fly som vinden. 

1 kommentar
01.10.2012

Høsten.
Bilder fra Weheartit. 

I morgen er det september. Høst. Jeg elsker høsten. Jeg elsker å drikke noe varmt på kvelden under dyna eller et deilig teppe. Jeg elsker å fotografere de vakre fargene naturen har å by på om høsten. Jeg elsker å gå i tykke skjerf som jeg kan lulle meg inni. Jeg elsker at mørket kommer tidlig. Jeg elsker rett og slett høsten.

2 kommentarer
31.08.2012

Hei igjen!
Oi. Bloggen har gått i glemmeboka en liten stund. Har ikke skjedd så utrolig mye i det siste, vel, uten om at jeg har begynet i 2.klasse i medier og kommunikasjon, jeey! På skolen holder vi på med et kampanjeprosjekt "En god sak", der vi rett og slett lager en kampanje for en god sak. Nå er det snart helg, og jeg skal ærlig innrømme at etter to uker på skolen er jeg litt sliten, men det er jo lov. Over ser dere et lite snev av instragrambilder som har blitt tatt i det siste!

Nå skal jeg se på filmen Amelie from Montmartre, en spesiell, søt og fin fransk film.

3 kommentarer
30.08.2012

Oslo // Slottet og Aker Brygge


I annledning min farmors 65 års dag, bestemte hele familien min på min pappas side å ta en heldagstur til Oslo, for å gjøre litt ut av dagen. Vi dro først opp på teknisk museum, og videre ned til slottet, der vi var akkurat litt for sene til den guidet turen vår inne på slottet, men vi kom oss på gruppa for det. Jeg hadde vel egentlig tenkt at det å gå på slottet kunne være litt kjedelig, men man blir jo så facinert av hvordan rommene ser ut, utmykkingen og oriamentene. Et virkelig vakkert slott! Så rundet vi av dagen med å spise på Big Horn Steak House nede på Aker Brygge. Alt i alt en koselig dag med min kjære familie, tross guffent vær. 

2 kommentarer
02.07.2012

Bilder fra Iris's b-day
 

Den søte bursdagsjenta, Iris!

 

På fredag feiret Iris bursdagen sin, men blir ikke 17 før 2.juli. Det var utrolig koselig, er vel egentlig alltid koselig når vi er samlet! Vi spilte blant annet Alias, som har blitt vår, kan man si, tradisjon. Iris sto for matlagingen, både tapasen (som var himmelsk god) og den fine bringebærbrownieskaken. Gratulerer på forskudd, søte deg!

1 kommentar
24.06.2012

Finally Summer!
Endelig kan jeg juble, nå er jeg ferdig med 1vgs, jeg har sluppet eksamener i år, og i dag er det offisielt sommerferie! Dessuten startet sommerferien med full sol og varmegrader, noe som er et godt tegn. Denne sommeren har jeg egentlig ingen store planer, utenom Bulgaria. Jeg tar det som det kommer, nå skal jeg bare slappe av ute i det fine, fine været og nyte soldagene. 

1 kommentar
19.06.2012

ingen eksamen!Det ble visst ingen eksamen på oss i år, og godt er det! Vi bestemte oss for å dra en tur på Pigen for å feire den glade nyheten! Vi får også beholde medialinja, så to gleder på en dag. Jeg bestilte meg en mocca frappe, søt og en smule kvalmende. Det er alltid koselig å være med disse flotte jentene! (Btw, iPhonekvalitet på bildene.)

1 kommentar
13.06.2012

Noen bilder fra jentekveldenFlotte!

Det ble tatt en del bilder, men kanskje ikke så mye bloggmateriale. Det var en koselig kveld, med andre ord. 

2 kommentarer
04.06.2012

Livet smiler

//privat

Denne helgen har vært den beste på lenge! På fredag hadde vi fri pga streik på skolen (vi skulle ha media heldags, lucky one!), så derfor bestemte vi oss for å reise ned til bystranda og bare slappe av og nyte livet. I går var det full solings, og eurovision på kvelden (synd at Norge kom på siste...), og i dag har jeg egentlig bare slappet helt av. Deilig med sånne dager, nå håper jeg streiken varer litt lenger. Det er vel sant det man sier, at sol gjør deg lykkeligere!

- Hvordan har deres helg vært så langt?

0 kommentarer
27.05.2012

Gratulerer med dagen, Norge!


Det har vært en fin 17.mai, og værgudene har virkelig vært med oss i dag (bortsett fra en stor regnskur i Drammen). Jeg så først barnetoget, der lillebroren min gikk, før jeg reiste til byen med noen venninner, og så russetoget (som var skuffende dårlig!). Ellers har jeg vært på familie grillings og spist altfor mye snadder!

Jeg har vært litt dårlig til å ta bilder i dag, da jeg glemte kameraet.. Ine dum. 

Håper alle har hatt en fin 17.mai!

0 kommentarer
17.05.2012


  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright
Design
Laget av Anette

Annonse

hits