2014


I morgen er det siste dagen i 2013. Vi feirer det gamle året og innvier det nyet med fest og fyrverkeri. Hvert år. Hvert år sier vi også at 2014 skal bli et bedre år, vårt år. Jeg synes 2013 har vært et spesielt år, på godt og vondt, men mest på godt. Jeg fikk min første jobb i starten av året, reiste like etterpå en weekendtur til Praha, måneden etterpå fikk jeg billappen. Så dro mitt mk-trinn på Amandusfestivalen i Lillehammer, etter hvert kom sommeren, og da reiste jeg med familien til Tunisia og min aller første utenlandsreise uten foreldre, til London med jentene. 

I august startet jeg mitt siste år på medier og kommunikasjon, som viste seg å være like tøft som jeg hadde tenkt, og kanskje enda litt mer. Å være avgangselev er ikke bare-bare. Heldigvis dukket det ett lite lysglimt opp, jeg fikk meg en ny jobb og vi reiste på klassetur til Edinburgh! Dagen etter at vi kom hjem dro vi på Bastille, og sakte men sikkert kom desember snikende innpå, og etterhvert den svært etterlengtede juleferien! Nå sitter jeg har, bevisst om at jeg skolearbeid som må utføres før ferien er omme, motivasjonsbrev som skal skrives, jobb som jeg skal på, men det er helt greit. Jeg vet ikke om 2014 blir mitt år, men det er et år med forandringer og nye utfordringer, så alt kan jo egentlig skje. Jeg avslutter 2013 med gode tanker, og innleder 2014 med det samme. Godt nyttår!

1 kommentar
30.12.2013

Martine sier:

<3


Legg gjerne igjen en kommentar:  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright

hits