Tankespinn.


Juleferie om nøyaktig 6 dager! Jeg tror jeg aldri har gledet meg mer til julferie som i år. Det første halvåret av 3.klasse har virkelig vært en berg-og-dalbane. Mye har skjedd både skolemessig og når det gjelder jobben. Jeg føler at jeg ikke strekker til. Jeg har jo masser av tid, men allikevel ender det alltid opp med skippertak på skolen. Jeg lovte meg selv før sommeren at 3.klasse skulle være et år med hard jobbing, men tiden har gått så fort at jeg så vidt har rukket å puste. Vi ble hevet inn i et år fylt med skolearbeid, etter et relativt rolig og "slækt" år i 2. klasse. Jeg har blitt overumplet over lekser, prøver, forsøker, og har egentlig ikke tenkt over at dette er mitt siste år på videregående, min siste sjanse for å komme ut fra skolen med karakterer jeg er fornøyd med. Egentlig skulle jeg ønsker at jeg hadde større forventninger til meg selv, at jeg presset meg hardere. Jeg er rett og slett for lat og svak.Jeg har igjen et halvår igjen av 3. Dette er ikke et tulleår, det siste halvåret skal avgjøre om jeg kan drive på med det jeg ønsker videre i livet. Jeg har planer om å ta et år i Storbritannia, studere fotografi. Leve litt, komme ut av min egen komfortsone. For å kunne reise må jeg jo komme inn på en skole, og da må jeg har riktige karakterer. Så dette er egentlig et innlegg skrevet til meg selv; Ine, skjerp deg! Jeg vil jo så mye; ha god karakterer, ha en god helse, oppleve, leve og ikke minst puste, føle at jeg kan slappe av med god samvittighet. Til syvende og sist er det meg alt ligger på, så det er jeg som må forandres! 

 

 

2 kommentarer
12.12.2013

Marlene Nilsen sier:

Snart nytt år , tid for å skjerpe seg ! Vi kan klare det sammen :D


Camilla sier:

I feel you, Ine! Vi får skjerpe oss sammen til neste år! (Mindre TV-serietitting og mer arbeid!). Vi får ha en eller annen seremoni på nyttårsaften :-)


Legg gjerne igjen en kommentar:  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright

hits