Portfolio


Hei! Jeg har nå startet opp en egen portfolio for bildene mine. Den er nystartet, så har ikke fått lagt ut så altfor mye, det er også i en gratis versjon, som har visse begrensninger. Synes det er greit å ha et sted der man kan få en enkel oversikt over bilder jeg har tatt. Har jo lyst til å bygge den videre, kanskje kjøpe abonnement etter hvert, når jeg har blitt mer erfaren. Her kommer du inn for å se portfolioen min (som sagt, ikke mye som er lagt inn enda): Portfolio.

2 kommentarer
09.10.2013

Christin Elisabeth Smith sier:

Så fine bilder!


Johanna sier:

Heisan!!!! Før jeg sier noe annet at dene blogggen er den stiligste siden på hela blogg.no, og det er the truth! Jeg beklager at jeg ike har kommentert tidligere men nokon gannger så er jeg barre lit sliten så ender man opp med å glemme det. Det er jo nemlig ufattelig mange frekke som lager komentarer. Jeg har selv fått slemme kommentarer før når jeg hadde blog. Det var sinnsykt ubehagelig. Jeg håpper dypt at du ike får noen dumme kommentarer og at du får veldig mange flere kjekke kommenterer. Siden jeg ikke lenger har blogg tykjet jeg å bare dele ein lenkje til ein konkk som jeg nettopp har blitt med på. Premien er et gave kort. Jeg håper utrolig at jeg vinnner, men lykken med med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig gøy om du ble med!


Legg gjerne igjen en kommentar:  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright

hits