Take a moment to breathe._arkivbilde

Endelig var det tid for høstferie! Jeg har gått ca. 2 måneder på skolen, og er allerede skolelei, noe som ikke ser så lyst ut. Derfor må jeg bare bite tenna i sammen, og skjerpe meg. Det er tross alt siste året mitt på videregående. Æh, det er så skremmende! Jeg har ikke lyst til å begynne å se på skoler og studier til neste år, jeg er ikke klar for det ennå. Det er så utrolig vanskelig å velge hva man vil; skal jeg begynne rett på studier, i så fall hva, eller skal jeg ta et "friår" med folkehøyskole eller studere et eller to semester i utlandet. Jo fler valg jeg må ta, desto vanskeligere blir det. Jeg er jo vingle-petter, ubesluttsom som få. 

Heldigvis har jeg en uke til å slappe litt av på og jobbe litt. Høsten er her, så jeg må bare nyte den når jeg har mulighet. I november reiser vi på klassetur til Edinburgh i Skottland, noe jeg ser frem til. Forhåpentligvis får vi litt tid på egen hånd og kan kanskje gå innom et ordentlig julemarked, haha! 

1 kommentar
30.09.2013

Keths sier:

Bare innom for å ønske deg en finfin mandag! Håper helgen har vært bra :))


Legg gjerne igjen en kommentar:  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright

hits