Ready for take-off + What's in my travel bag


Nå kjenner jeg reisefeberen stige, og i morgen flyr jeg til sørlige breddegrader, Bulgaria (ligger vel litt mer i sørøst..) . Så nå venter jeg egentlig bare på å reise. Skal prøve å få blogget litt der nede, men er ikke sikker på hvordan internett blir.

Macbook, iPhone, iPod, Speilrefleks, objektiv, magasiner, en bok, Ray Bans, Lip balm. Pluss diverse nødvendigheter er det jeg har i veska mi. 

 

-Noen andre som skal ut å reise?

3 kommentarer
15.07.2012

Veronika sier:

God tur! :D

Ja, men ikke før om 3 uker. Da drar jeg til Tyrkia!


Karoline sier:

Åh, lucky pig! Kos deg masse :) Jeg skal jobbe nå i to uker. Men bare vent til høsten, da skal jeg misunne deg så grenseløst med både London og Egypt trip :)


Linda Norstad Kristoffersen sier:

SV: Hei, dette svaret kom kanskje litt sent, men først nå jeg har hatt tilgang på PC igjen :) Men mens du er der bør du spise på den restauranten som ser ut som en båt ( UMULIG å legge merke til ), hvertfall hvis du liker sjømat :) Er en annen som er sykt god osså, men jeg husker dessverre ikke navnet på den nå. men den ligger bare bittelitt til høyre for den store båten. du bør ligge på "central beach" ( like ved det store pariserhjulet ), for de andre stedene på stranden er det MASSE store steiner og sjøgress. Hvis du liker å shoppe, anbefaler jeg deg å ta en taxi ( ca. 20 leva - litt under 80 kroner) til Varna og "Grand Mall". Der har de Zara, Bershka, HM og masse andre butikker og alt er BILLIG. skal du ut, finner du masse folk fra norge, danmark og sverige som selger billetter til forskjellige arrangementer som feks. skumparty, pubcrawl osv osv. Hvis ikke er nok "den glade viking" beste alternativ om du vil møte folk fra skandinavia :) jeg kan garantere deg en bra tur. Kos deg supermasse :D


Legg gjerne igjen en kommentar:  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright

hits