Londontips: Spisteder


Jeg vet det er mange som har vært i London, men jeg vet også at det er mange som skal ditt, derfor har jeg valgt å lage en liten guide! I første omgang er det spisesteder. Jeg har ikke så mange å anbefale siden vi ikke var så heldig, men det var jo såklart et par!

Spisesteder:

Carluccio's: Her spiste vi daglig frokost, fruktsalat, crossaint, yoghurt og te! Crossaintene var helt fantastisk og nystekte. Dessuten så var det veldig fint innredet der, og de selger også nydelige bakevarer og søtsaker. Carluccio's ligger i Westbourne Grove, Paddington. 

Adams Rib:  Denne restauranten ligger i Picadelly Circus. Jeg var der kun en gang, men gud for en mat! Jeg bestilte nachos, som smakte himmelsk, og jeg vet at de andre var veldig fornøyd med sin mat også!

 

Starbucks:

En kaffe på Starbucks er å anbefale! Frappe, hot chocolate, black coffe, u name it, they serve it! De har også veldig gode cookies.

Jeg legger ut Londontips om shopping og what-to-do senere i dag!

Håper det er litt til hjelp!

 

4 kommentarer
26.04.2012

Angela sier:

Åå, så herlig. Man får aldri nok London tips! Takk! :D


camilla i london sier:

Bra tips :-) Adams ribs må jeg få sjekket ut!


Regine sier:

Ååå, maten såg heilt nydelig ut - kjempefine bilder :)

Skal huske til neste gang eg er i London!


Lali sier:

That looks so delicious!! *


Legg gjerne igjen en kommentar:  • Kontakt: inepholst@hotmail.com
    + Legg meg til som venn
    Ine, 18 år. Går mitt siste år på medielinja på VGS. Elsker fotografi, reise, små øyeblikk, store øyeblikk og musikk. Alle bildene er tatt av meg, om det ikke står noen annet. Copyright

hits